We help the world growing since 1998

Gode ​​nyheter om aluminiumsforskaling

Den omfattende bruken av tre i bybygging har ført til overdreven avskoging, kraftig forurensning av byggeavfall og alvorlig skade på det økologiske miljøet.Populariseringen og anvendelsen av aluminiumsformsystem gjør bygningskonstruksjon bedre, raskere og mer økonomisk, i tråd med lavkarbonutslippsreduksjon og grønn konstruksjonsteknologi, og er en stor innovasjon innen bygningskonstruksjon.

Vi er forpliktet til å fremme transformasjon og oppgradering av byggebransjen og tilby grønne løsninger for bybygging.Et FoU-team med et nasjonalt anerkjent teknologisenter for bedrifter og ledelseseksperter som nyter godt av spesielle godtgjørelser fra statsrådet, holder seg til FoU og innovasjon av aluminiumsformprodukter, og fremmer kraftig pull-tab-systemet.Det innenlandske første fulltegnede arksystemet for aluminiumsform brukes på superhøyhusprosjekter, og har vunnet markedet Svært anerkjent av kunder.

Vi tilbyr profesjonelle arkitektoniske fordypningsdesigntjenester i aluminium for å gjøre konstruksjonen mer effektiv og skape bedre resultater med mindre forskaling.Designet mer enn tusen bygninger og løste flere industriproblemer som superhøyde, tosidige bygninger, kjellere, prefabrikkerte monteringsbygninger og underjordiske rørkorridorer

Standardisert styring, streng styring og kontroll av hver operasjonsprosess, for å sikre at produktene leveres med null feil.

Gi avfallsaluminium, erstatning for forskalingsunderlag, standardpanel.

Aluminiumsgjenvinningsvirksomhet har bestått ASI-sertifisering, aluminiumsresirkuleringsbase, fremme den grønne og bærekraftige utviklingen av aluminiumsindustrien.

For tiden dekker produktene og tjenestene 18 provinser og byer over hele landet, og eksporteres til Sørøst-Asia, Afrika og andre oversjøiske regioner.Det har raskt vokst til et globalt utmerket konstruksjonsforskalingsteknologiselskap.

Nå i denne spesielle tiden, med Corona-innflytelse i alle land.Vi tilbyr spesialpris for å hjelpe byggemarkedet med å komme seg.Hjertelig velkommen din henvendelse.


Innleggstid: 09-09-2020